All In

February 22, 2011 [email protected] News Tags: , , , , , , , , ,

All In 1 is part of our first lamp serie for Le Klint now available in 5 different sizes. In December 2010 we presented our first lamp design for Le Klint. A serie of two lamps called All In 1&2. September 2011 we launch a line extension All In Big which consist of two new sizes. 2013 we present All In Tall – a ‘giant’ floor lamp.

Tine Mouritsen leger med Le Klints dna Der er langt imellem kvinderne i Le Klints designerstab. Men med Tine Mouritsens debut som lampedesigner, er der lagt op til et spændende og langvarigt samarbejde, som skal give Le Klints klassiske dna nyt liv. Tine Mouritsen er mest kendt for møbeldesign, bl.a. den bæredygtige Qo2, der blev hendes internationale gennembrud under COP15 i København i 2009. Men fremover kan hun også skrive lampedesigner på cv’et. Le Klint lancerer nemlig lampeserien ALL IN, som Tine Mouritsen står bag.

All-In-02

Foto: ©LE KLINT

– Det har altid fascineret mig at vide, at en plisseskærm fra Le Klint er lavet i hånden af foldepiger – på dansk jord. Den dna er helt unik og den er jeg stolt af at være med til at føre videre, fortæller Tine Mouritsen, for hvem det har været vigtigt at tage udgangspunkt i historien. ALL IN-lampen er med sit enkle, moderne og yngre formsprog en nytænkning af Le Klints klassiske dyder. – Det er med fuldt overlæg, at lampen ligner en, der er designet nu og ikke for 50 år siden. Samtidig ville jeg gerne have hele lampen til at lyse, fortæller Tine Mouritsen, der nåede målet ved at skabe både lampens fod og skærm i plissé.

Endelig er kombinationen med akryl og plissé ny for Le Klint i deres klassiske sortiment, så Tine Mouritsen også her sætter sit eget DNA-aftryk på det historisk brand.

Hos Le Klint er administrerende direktør Kim W. Jensen også meget tilfreds med samarbejdet, der faktisk opstod ved et tilfældigt møde. – Jeg kendte godt Tines Qo2-møbelserie, men kendte ikke Tine selv, så da det gik op for mig, at jeg stod over for en designer, der ville kunne give Le Klint et tvist og nytænke materialer og former, var jeg ikke i tvivl om, at vi skulle investere i samarbejdet, fortæller Kim W. Jensen.

October 2015 we presented Stars, a winter, christmas lamp serie (4 sizes). We are currently working on more lamps.

LE KLINT Stars_2

Tine Mouritsen Aps

Ourøgade 38
2100 Copenhagen Ø
Denmark

[email protected]
Mobile : + 45 20 23 05 74
CVR : 3209 3426

SOCIAL

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

PINTEREST